Vi tilbyder

NEDBRYDNING, SKÆREFOLK, MASKINER & SNERYDNING

Om os

Jørgensen Entreprise er startet i år 2006 af Ole Jørgensen, med Henrik Jørgensen som administrerende direktør. Vi er eksperter i alt med jern og metal. Vi har stor erfaring i nedbrydning af stålkonstruktioner med skrotsakse og skærebrændere. Vi råder over maskinerne der kræves til opgaverne samt flere erfarne skærefolk. Vi tilbyder også totalløsninger indenfor nedrivninger da vi har flere dygtige samarbejdspartnere. Vi kommer gerne ud og kigger på opgaverne og får en seriøs dialog om ønsker og forventninger. Ved at stemme forventninger af inden opgavens opstart, sikrer vi fuld tilfredsstillelse for vores kunder samt os selv.

Vi bliver drevet af udfordrende projekter og tilfredsheden i at vide, at vi leverer de resultater kunden forventer. Alle projekter bliver naturligvis udført med fuld respekt for miljø og natur. Vores brede viden og erfaring giver afkast i, at vi kan bidrage med den planlægning, orden og overblik projekterne oftest kræver, samt at mest muligt materiale genanvendes efter alle forskrifter. Vores medarbejderstab har stor erfaring med alverdens projekter og de har naturligvis de uddannelser der skal til, for at kunne løse meget varierende projekter både i DK, Sverige og Norge.

 

Vi støtter

Danske Hospitalsklovne

Aalborg Pirates

Skriv til os

Du er altid velkommen til at kontakte os med forespørgsler eller andre henvendelser. Vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig videre.
Ring på40 70 50 70 for at høre mere

Jørgensen Entreprise
Søndertoften 4
9500 Hobro

Tel.: +45 40 70 50 70
Mail: PJ@JTEP.DK
CVR.: 28667760