Snedrydning priser Aalborg, Nørresundby, Svenstrup, Vadum, Vodskov

Læs mere

Snedrydning Aalborg og omegn

Jørgensens Totalentreprise har mange kompetencer. Udover nedbrydnings, nedrivning og skære opgaver, udfører vi også snerydning. Når vinteren rammer Danmark skaber det problemer for private samt virksomheder. Det skaber farlige situationer hvis ikke det bliver ryddet væk fra vejbaner og fortove. Står man selv for snerydningen, kan det nemt blive et stort projekt. Især hvis man ikke har de fornødne hjælpemidler og udstyr til at rydde sneen. Samtidig er snevejret uforudsigeligt og kan komme uden varsel. 

Snerydning Aalborg og omegn – en professionel løsning

Derfor er der flere af de mest professionelle virksomheder der tager brug af private snerydnings aftaler. For selvom det koster penge, så kan det spare dig mange penge og frustrationer i længden.

Jørgensens Totalentreprise udfører snerydning i Aalborg og omegn. Jørgensens Totalentreprise sikrer at sneen ikke bliver et problem for dig og sørger for at der er ryddet efter de behov din virksomhed har. Med vores professionelle udstyr og morgenfriske medarbejdere rydder Jørgensens Totalentreprise sneen på kort tid.

Jørgensens Totalentreprise udfører også snerydning i Aalborg og omegn for privatpersoner. Som husejer har du pligt til at fjerne sneen på de fælles færdselsarealer der findes rundt om dit hus. Her kan Jørgensens Totalentreprise overtage den sure tjans, så du får mere tid til sjovere ting. Samtidig er det også problematisk hvis sneen falder mens jeres husstand er på arbejde. Med vores hjælp sikrer du at ingen kommer til skade på grund af glat føre på de arealer du har ansvaret for.

Du er altid velkommen til at kontakte os med forespørgsler eller andre henvendelser. Vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig videre. Ring på: 40 70 50 70 for at høre mere.

Skriv til os

Du er altid velkommen til at kontakte os med forespørgsler eller andre henvendelser. Vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig videre.
Ring på40 70 50 70 for at høre mere

Jørgensen Entreprise
Søndertoften 4
9500 Hobro

Tel.: +45 40 70 50 70
Mail: PJ@JTEP.DK
CVR.: 28667760