Opskæring, Skæreopgaver, skærefolk

Læs mere

Skæring og nedbrydning

Jørgensens Totalentreprise har stor erfaring i skærearbejde. Vores medarbejdere har relevante og specialuddannelser der sikre den højeste kvalitet. Vores dygtige medarbejdere udfører skære opgaver i både ind- og udland. Jørgensens Totalentreprise kan derfor hjælpe dig lige der hvor du har behov for det.

Jørgensens Totalentreprise har de bedste værktøjer til udførelsen af opgaven. Men uden den rette viden og erfaring hjælper det ikke meget. Derfor er vores medarbejdere alle erfarne indenfor branchen og ved hvordan de forskellige værktøjer og maskiner skal benyttes. Det sikrer, at arbejdet bliver udført ordentligt og at du ikke får en masse ekstraregninger og tabt tid. Jørgensens Totalentreprise kan håndtere de fleste skæreopgaver af jern og metal. Vores maskiner og medarbejdere kan de fleste opgaver. Ring eller skriv til os uforpligtende så finder Jørgensens Totalentreprise den rette løsning til netop dit projekt.

Skæring og nedbrydning – er vores spidskompetencer

Jørgensens Totalentreprise udfører alle skæreopgaver for små og store virksomheder. Jørgensens Totalentreprise sørger altid for at opgaven er udført helt korrekt. Derfor er vi stolte af de opgaver vi udfører lige meget hvilken virksomhed eller person vi samarbejder med. Jørgensens Totalentreprise kommer gerne ud og kigger på opgaverne og får en dialog om dine ønsker og forventninger. Så får du den bedste løsning.

Du er altid velkommen til at kontakte os med forespørgsler eller andre henvendelser. Vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig videre. Ring på: 40 70 50 70 for at høre mere.

Skriv til os

Du er altid velkommen til at kontakte os med forespørgsler eller andre henvendelser. Vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig videre.
Ring på40 70 50 70 for at høre mere

Jørgensen Entreprise
Søndertoften 4
9500 Hobro

Tel.: +45 40 70 50 70
Mail: PJ@JTEP.DK
CVR.: 28667760