Nedklipning, nedbrydning, nedtagning ophugning af vindmøller, kraner, skibe, asbest

Læs mere

Nedtagning og ophugning af vindmøller

Jørgensens Totalentreprise har stor erfaring inden for nedtagning og ophugning af vindmøller. Vindmøller er fremtiden inden for grøn energi. Men når en vindmølle har udtjent sit formål og skal skrottes er det en stor opgave. VI har stor erfaring i genvinding af glasfiber og jern- og metalskrot.

Jørgensens Totalentreprise har stor erfaring i at ophugge og nedtage gamle eller ødelagte vindmøller. Derfor ved vi også bedst hvordan affaldet skal behandles. Jørgensens Totalentreprise er altid med på de nyeste teknologier og teknikker indenfor genbrug. Det sikrer at miljøet bliver skånet mest muligt. Meget nedbrudt affald kan nemlig ikke genbruges og ender på deponi, noget Jørgensens Totalentreprise hele tiden undersøger og forsøger at undgå. Det giver en grønnere fremtid for os alle.

Nedtagning og ophugning vindmøller – og meget mere

Det er ikke kun vindmøller Jørgensens Totalentreprise står for at nedtage og ophugge. Jørgensens Totalentreprise udfører også opgaver med ophugning af kraner, produktionsanlæg m.m. Jørgensens Totalentreprise sørger for at opgaven bliver fuldført korrekt og til en fornuftig pris. Jørgensens Totalentreprise bortskaffer affaldet på forsvarlig vis så alt der kan genbruges, bliver genbrugt. Mens alt miljøfarligt bliver bortskaffet sikkert og lovmæssigt korrekt. 

Jørgensens Totalentreprise udfører både små og store opgaver, indenfor mange områder. Derfor er vi hos Jørgensens Totalentreprise også sikre på, at vi kan gøre noget for dig og din nedbrydningsopgave.

Du er altid velkommen til at kontakte os med forespørgsler eller andre henvendelser. Vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig videre. Ring på: 40 70 50 70 for at høre mere.

Skriv til os

Du er altid velkommen til at kontakte os med forespørgsler eller andre henvendelser. Vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig videre.
Ring på40 70 50 70 for at høre mere

Jørgensen Entreprise
Søndertoften 4
9500 Hobro

Tel.: +45 40 70 50 70
Mail: PJ@JTEP.DK
CVR.: 28667760