Nedbrydningsfirma Nordjylland, Jylland, Sjælland, Aalborg, Fyn, Midtjylland

Læs mere

Nedbrydningsfirma Nordjylland – Når sanering skal være effektivt

Nedbrydningsfirma Nordjylland – Jørgensens Totalentreprise. Når Jørgensens Totalentreprise udfører nedbrydningsarbejdet bliver det både gjort professionelt, nemt og hurtig. Affaldet bliver selvfølgelig bortskaffet på forsvarlig vis efter gældende love og regler.

Jørgensens Totalentreprise leverer alt indenfor nedbrydning, med vores professionelle udstyr og specialuddannede team sørger Jørgensens Totalentreprise for at det bliver så smertefrit som muligt for dig. Vores maskiner kan nedbryde de fleste materialer. Med vores erfaring kender Jørgensens Totalentreprise den bedste fremgangsmåde, hvad end det handler om beton, jord, metal eller jern.

Nedbrydningsfirma Nordjylland – Jørgensens Totalentreprise udfører totalløsninger

Vores kunder oplever store fordele ved at Jørgensens Totalentreprise kan udfører hele arbejdet. Jørgensens Totalentreprise kan rykke ud i hele landet inden for rimelig tid og er klar til at udfører nedbrydningen hurtigt. Det sparer dig tid og dermed også penge.

Jørgensens Totalentreprise råder over nogle af de bedste medarbejdere i branchen, samt det bedste udstyr. Det betyder at Jørgensens Totalentreprise kan stå for hele processen. Lige fra rådgivning til udførelse af arbejdet og bortskafning af affald til genbrug og/eller deponi. 

Genbrug er utrolig vigtigt for miljøet, derfor har Jørgensens Totalentreprise stort fokus på de nyeste teknologier og metoder til at genbruge affald. Ikke alt affald er egnet til genbrug, asbest som blev brugt i bebyggelser før i tiden er sundhedsskadeligt og skal derfor håndteres forsvarligt. Alt dette behøver du ikke bekymre dig om, Jørgensens Totalentreprise rådgiver dig til den bedste løsning og håndtere det lovmæssigt og forsvarligt korrekt. 

Du er altid velkommen til at kontakte os med forespørgsler eller andre henvendelser. Vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig videre. Ring på: 40 70 50 70 for at høre mere.

Skriv til os

Du er altid velkommen til at kontakte os med forespørgsler eller andre henvendelser. Vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig videre.
Ring på40 70 50 70 for at høre mere

Jørgensen Entreprise
Søndertoften 4
9500 Hobro

Tel.: +45 40 70 50 70
Mail: PJ@JTEP.DK
CVR.: 28667760