Nedbrydning Aalborg, Odense, Aarhus, Århus, København, Esbjerg, Nordjylland

Læs mere

Nedbrydning – effektivt og professionelt

Nedbrydning Aalborg og resten af Danmark – Jørgensens Totalentreprise er er din professionelle og effektive nedbrydnings virksomhed. Jørgensens Totalentreprise har mange kompetencer og stor erfaring som kommer dig til gode. Jørgensens Totalentreprise står både for miljøsanering, totalnedbrydning og indvendig rydning. Jørgensens Totalentreprise rådgiver dig effektivt til den bedste løsning i netop din situation. Sammen med vores special uddannede og kompetente medarbejdere sikrer Jørgensens Totalentreprise at opgaven bliver udført på den bedst tænkelige måde til en fornuftig pris.

Ingen opgave er for stor eller lille til os, og dine behov kommer i første række. Med den store viden Jørgensens Totalentreprise besidder, vælger vi den rette fremgangsmåde der passer til netop din nedbrydnings opgave. 

Nedbrydning Aalborg – samt omegn

Jørgensens Totalentreprise opererer vidt omkring, både i Aalborg Odense, Aarhus, København osv. Vores hovedsæde er i Nordjylland men Jørgensens Totalentreprise varetager sig opgaver over hele landet. Med vores topmoderne maskiner, og udstyr sikrer Jørgensens Totalentreprise at projektet bliver udført bedst muligt. Nedbrydning Aalborg er noget Jørgensens Totalentreprise udfører til dagligt, derfor kan vi hurtigt startet på opgaven og du kan komme videre med dit projekt.

Samtidig har Jørgensens Totalentreprise den nødvendige viden og erfaring indenfor miljøsanering, der giver dig tryghed, når vi nedbryder. Jørgensens Totalentreprise bortskaffer det miljøfarlige materiale på lovmæssig og sikker vis. Samtidig sørger Jørgensens Totalentreprise for at den rette dokumentation bliver udført. 

Du er altid velkommen til at kontakte os med forespørgsler eller andre henvendelser. Vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig videre. Ring på: 40 70 50 70 for at høre mere.

Skriv til os

Du er altid velkommen til at kontakte os med forespørgsler eller andre henvendelser. Vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig videre.
Ring på40 70 50 70 for at høre mere

Jørgensen Entreprise
Søndertoften 4
9500 Hobro

Tel.: +45 40 70 50 70
Mail: PJ@JTEP.DK
CVR.: 28667760