Entreprenør Aalborg, Viborg, Aarhus, Århus, Hobro, Skive, Randers

Læs mere

Entreprenør Aalborg  – du kan regne med

Entreprenør Aalborg og resten af Danmark – Jørgensen Totalentreprise er startet for mere end 10 år siden. Vores erfaringer og kompetencer rækker bredt. Vores hovedområder er nedrivning, nedbrydning og alt med jern og metal. Jørgensens Totalentreprise benytter vores 5 skrot sakse, skære brændere og specialmaskiner når vi skal udføre nedrivnings og nedbrydningsopgaver. Især har Jørgensens Totalentreprise stor erfaring inden for nedtagning af stålkonstruktioner. Her kan Jørgensen Totalentreprise varetage både små og store opgaver. Jørgensen Totalentreprise kan udføre totalnedrivning og mange forskellige former for sanering. Jørgensens Totalentreprise har den fornødne viden om miljøsanering af miljø & person farlige materialer som f.eks. asbest. Jørgensen Totalentreprise har mange dygtige samarbejdspartnere hvilket betyder at Jørgensen Totalentreprise kan tilbyde totalløsninger til dig. Det giver dig mindre planlægning og en samlet løsning betyder også en bedre pris.

Jørgensens Totalentreprise rådgiver dig til den bedste fremgangsmåde og løsning. Med de mange opgaver Jørgensens Totalentreprise har varetaget har vi erfaringen der sikrer en smertefri udførelse af opgaven. Det sparer dig tid og penge at vælge en professionel entreprenør.

Jørgensen Totalentreprise –  Entreprenør Aalborg, Hobro og resten af Danmark

Jørgensen Totalentreprise er en professionel og erfaren totalentreprenør beliggende i Nordjylland. Det afskrækker os dog ikke fra at varetage opgaver i hele landet. Vores team er vant til at udfører opgaver rundt omkring i Danmark og det meste af Skandinavien.

Står du som privatperson eller virksomhed og mangler snerydning har Jørgensen Totalentreprise også kompetencer til det. Jørgensen Totalentreprise rydder sne for både private og virksomheder, det sikrer at din virksomhed kan fungere upåvirket af den danske vinter. 

Du er altid velkommen til at kontakte os med forespørgsler eller andre henvendelser. Vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig videre. Ring på: 40 70 50 70 for at høre mere.

Skriv til os

Du er altid velkommen til at kontakte os med forespørgsler eller andre henvendelser. Vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig videre.
Ring på40 70 50 70 for at høre mere

Jørgensen Entreprise
Søndertoften 4
9500 Hobro

Tel.: +45 40 70 50 70
Mail: PJ@JTPE.DK
CVR.: 28667760